Palvelimet

Sähköpostisovellukseen määriteltävät palvelinasetukset.

Palvelimen nimenä käytetään palvelinta, jolla webhotelli sijaitsee. Mikäli olet epävarma nimestä, voit varmistaa sen asiakastuesta.

Esim. bes[XX].bescom.fi = bes01.bescom.fi, bes02.bescom.fi jne.

Suositeltava konfiguraatio saapuvalle postille on suojattu IMAP. Sekä saapuvalle että lähtevälle postille on määriteltävä käyttäjätunnus ja salasana, joka ovat hallintapaneelissa määritelty sähköpostiosoite ja sen salasana.

Saapuva IMAP-palvelin

Palvelin: bes[XX].bescom.fi
Portti: 993
Suojaus: SSL

Palvelin: bes[XX].bescom.fi
Portti: 143
Suojaus: ei suojausta

Saapuva POP3-palvelin

Palvelin: bes[XX].bescom.fi
Portti: 995
Suojaus: SSL

Palvelin:bes[XX].bescom.fi
Portti: 110
Suojaus: ei suojausta

Lähtevä SMTP-palvelin

Palvelin: bes[XX].bescom.fi
Portti: 587
Suojaus: STARTTLS