Asennus

Maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän asennus webhotelliin onnistuu hallintapaneelin WordPress Toolkit-laajennuksen avulla muutamalla klikkauksella.

Vaihe 1

Varmista, että webhotellissasi on tietokanta käytettävissä. Jos olet jo käyttänyt kaikki webhotelliisi kuuluvat tietokannat, voit hankkia lisäkannan asiakasportaalin kautta.

Vaihe 2

Kirjaudu hallintapaneeliin ja valitse "Verkkosivustot ja toimialueet" vasemman reunan linkkilistasta. Seuraavaksi klikkaa "WordPress" linkkiä sivun oikean reunan valikosta.

Vaihe 3

Klikkaa Asenna-painiketta ja valitse "Install (Quick)" jolloin asennus suoritetaan automaattisesti oletusasetuksilla webhotellin juurihakemistoon. Mikäli haluat jo asennusvaiheessa muokata joitakin WordPressin asetuksia, valitse "Install (Custom)".

Vaihe 4

Asennuksen jälkeen voit kirjautua WordPressin hallintanäkymään ja hallinnoida sen laajennuksia ja teemoja webhotellin hallintapaneelin kautta.

Muista huolehtia WordPress-asennuksen turvallisuudesta käyttämällä uusinta versiota! Automaattisen päivityksen käyttäminen on erittäin suositeltava tapa.