WordPress

Ohjeita ja vinkkejä WordPressin käyttöön

• Asennus

Maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän asennus webhotelliin onnistuu hallintapaneelin WordPress Toolkit-laajennuksen avulla muutamalla klikkauksella. Vaihe 1 Varmista, että webhotellissasi...

• Asennuksen poistaminen

WordPress Toolkitin avulla asennetun WordPressin poistaminen webhotellista tapahtuu seuraavasti. Vaihe 1 Kirjaudu hallintapaneeliin ja valitse Verkkosivustot ja toimialueet vasemman reunan linkkilista...